E G E E D T

Yükleniyor

KİMBO – 10111 Instant Cafe Valente Classic – 500 Gr

Marka:KİMBO
Ürün Adı:10111 Instant Cafe Valente Classic
Miktar:500 Gr X 10 Ad
Ambalaj:500 Gr
Adet:10 Ad

Stok kodu: 8700000000000 - 617 Kategoriler: Marka:

Açıklama

KİMBO10111 Instant Cafe Valente Classic500 Gr X 10 AdDamak tadınıza uygun bir kahve mi arıyorsunuz? Cafe Valente Classic Instant Kahve (500gr), aradığınız lezzet olma konusunda oldukça iddialı. Tamamı Arabica çekirdeklerinden özenli bir şekilde seçilerek hazırlanan bu eşsiz lezzet ile altın renginde görünen kremalı, yoğun aromalı ve lezzetli bir espresso hazırlayabilir ve günün yorgunluğunu bu eşsiz lezzet ile atabilirsiniz. Cafe Valente Classic Instant Kahve, sadece yorgunluğunuzu gidereceğiniz bir seçenek değil, aynı zamanda güne başlarken tercih edebileceğiniz bir alternatiftir.

Cafe Valente Instant Kahve

Kalitesiz ve şekerin arkasına saklanmış kahvelerden sıkıldınız ve gerçek kahve lezzetini tatmak istiyorsanız bu eşsiz lezzeti deneyebilirsiniz. Sıradan kahvelerle kıyaslanmayacak kalitede olan bu ürün, hem lezzeti ile sizi etkileyecek, hem de havanızı baştan aşağı değiştirecektir. Cafe Valente Classic Instant Kahve (500gr), gün içinde mutluluk seviyenizi artıran özelliği ile sizi fazlasıyla şaşırtacaktır. Cafe Valente tarafından size sunulan bu ürünü evinizde tüketebileceğiniz gibi iş yerinizde de tüketebilirsiniz. Gün içinde uygun ortamlarda kısa sürede hazırlayabilir ve daha sonra bunun keyfini çıkarabilirsiniz.

Ekvatoral kuşakta yer alan ülkelerde özenle yetiştirilen ve daha sonra işlenerek tüketilmeye hazır hale getirilen Cafe Valente Classic Instant Kahve (500gr), aroması ve lezzeti ile diğer seçeneklerden ayrılır. Sitemizden alabileceğiniz instant kahve, tam aradığınız sertliktedir. Hazır kahve seçenekleri arasında dikkatleri çeken bu ürünün hazırlanması da çok kolaydır. Yukarıda da belirttiğimiz gibi günün her saatinde zorlanmadan hazırlayabilir ve içebilirsiniz. Bir tür granül kahve olan bu ürün, kompleks tatları, aroması, lezzeti ve diğer özellikleri ile yıllardır aradığınız üründen başkası değildir. Sitemiz üzerinden cafe valente classic instant kahve siparişi verebilirsiniz. 500 gr’lık paketlerde bulunan ürün en kısa sürede vereceğiniz adrese kargo ile gönderilir.

Mini Cart 0

Your cart is empty.