E G E E D T

Yükleniyor

KİMBO – 10145 Filtre Kahve Cafe Valente Monarch – 250Gr

Marka:KİMBO
Ürün Adı:10145 Filtre Kahve Cafe Valente Monarch
Miktar:250GrX24Ad
Ambalaj:250Gr
Adet:24Ad

Stok kodu: 8700000000000 - 620 Kategoriler: Marka:

Açıklama

KİMBO10145 Filtre Kahve Cafe Valente Monarch250GrX24AdFiltre kahve, gerçek kahve severlerin tercih ettiği ürünlerin başında gelir. Siz de bu tür ürünleri kullanıyorsanız, Cafe Valente Monarch Filtre Kahve (500gr) denemeniz gereken seçeneklerden birisidir. Klasik anlamdaki filtre kahveye farklı zenginlikler katan bu ürün, sizin bütün gününüzü olumlu etkileme özelliğine sahiptir. Cafe Valente Monarch Filtre Kahve ile daha enerjik ve mutlu olacaksınız ve bu da gününüzün daha güzel geçmesini sağlayacaktır. En özel kahve çekirdeklerinden yapılan bu ürün, filtre edilerek muhteşem bir tat kazanmış ve zengin aromalı hale gelmiştir. İlk defa tattığınızda farkını hemen anlayacak ve adeta bu filtre kahve teriminin anlamını yeniden keşfedeceksiniz. Cafe Valente tarafından sunulan bu ürünü mutlaka deneyin.

Cafe Valente Monarch Filtre Kahve (500gr), %100 Arabica çekirdeklerinden hazırlanmış olup, bu durum bile kalitesini göstermeye yeterdir. Orta kavrulmuş olan Lavazza Cafe Monarch Valente Filtre Kahve, %60 yoğunluğa sahiptir. Zengin aromaya sahip olmasını, yetiştiği bölgelerden alır. Ekvatoral bölgenin büyük kesiminde kahve yetişir fakat bu ürün için kahve çekirdekleri, Afrika, güney ve orta Amerika kıtasının bazı özel bölgelerinden toplanır. Altın rengi krema görüntüsüne sahip olan Cafe Valente Filtre Kahve, zengin ve yoğun tadı ile adeta kendisine sizi hayran bırakır.

Moka Pot, Filtre Kahve Makinesi, Chemex, Espresso Makinesi, Frenchpress ve Dripper gibi farklı ekipmanlarla hazırlanabilen Cafe Valente Monarch Filtre Kahve (500gr), hazırlandıktan hemen sonra tüketilebilir. Filtre kahve çeşitleri arasında özel bir yere sahip olan ve kahve severlerin yoğun olarak tükettiği ürünün fiyatı ise oldukça uygundur. Filtre kahve fiyatları içerisinde değerlendirildiğinde, kalitesi de dikkate alınarak uygun fiyatlı olduğu söylenebilir. Bu ürünü sitemizden sipariş ederek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Kısa sürede sipariş ettiğiniz Cafe Valente Filtre Kahve size kargo ile ulaştırılır.

Kahve Tipi Öğütülmüş Kahve
Miktar 500 gr
Kavrulma Orta Kavrulmuş
Kahve Türü %100 Arabica
Yoğunluk %60
Bölge Afrika, Güney ve Orta Amerika
Görünüm Altın Rengi Krema
Tat Zengin ve Yoğun Tat
Aromalar Baharat
Hangi Ekipmanlarda Kullanılabilir? Moka Pot, Espresso Makinesi, Filtre Kahve Makinesi, Chemex, Frenchpress ve Dripper

Mini Cart 0

Your cart is empty.