E G E E D T

Yükleniyor

KİMBO – 10150 Cafe Valente Salep – 1 Kg

Marka:KİMBO
Ürün Adı:10150 Cafe Valente Salep
Miktar:1 Kg X 12 Ad
Ambalaj:1 Kg
Adet:12 Ad

Stok kodu: -621 Kategoriler: Marka:

Açıklama

KİMBO10150 Cafe Valente Salep1 Kg X 12 Adİnsanların asla hayır diyemediği çikolatanın daha farklı bir hali olan Cafe Valente Salep (1000gr), bu eşsiz lezzetin daha da mükemmelleşmiş şeklidir. Sıcak içeceklere bir alternatif olan Cafe Valente Salep ile gününüzü daha mükemmel hale getirebilir ve moralinizi düzeltebilirsiniz. Bu ürün sadece bir lezzet olarak görülmemeli, aynı zamanda mutluluk kaynağı olduğu bilinmelidir. Özel olarak seçilen çikolata çekirdekleri ile hazırlanan ürün, hazırlandığında bir krema gibi görünür. Yoğun aroması ile salebe yönelik ihtiyacınızı fazlası ile karşılar ve adeta enerji depolarsınız.

Cafe Valente Salep (1000gr) ile diğer sıradan ürünleri asla karşılaştırmayın. Günün en yoğun olduğu saatlerde çok kolay bir şekilde hazırlayarak kendinizi motive eder ve adeta farklı bir ortama geçiş yaparsınız. Size enerji veren bu sıcak salep, etrafınızdaki dünyanın bir anda değişmesini sağlar. Günün her saatinde tüketilecek özelliklere sahip bir ürün olduğunu unutmayın.

Cafe Valente tarafından hazırlanan eşsiz lezzetlerden birisi olan bu ürün, çok kısa bir sürede hazırlanabilir. Süt ya da sıcak suyla hazırlanabilir olması, kendi içinde farklı türleri olması anlamına gelir. Kendi damak tadınıza göre çikolatanın yoğunluğunu süt ya da su ile değiştirebilirsiniz. Süt ile hazırladığınızda daha besleyici bir ürüne dönüşeceğini söylemeye gerek bile yok. Böylece gün içi koşuşturmada kaybettiğiniz enerjiyi kısa sürede elde eder ve enerjik yapınızda hiçbir şey kaybetmezsiniz. Ayrıca sıcak sütle salep karışımı yaparak da tüketebilirsiniz.

Sitemizden temin edebileceğiniz Cafe Valente Salep (1000gr), son derece sağlıklı bir üründür. Bunun dışında sıcak salep fiyat aralığı düşünüldüğünde, kalitesine göre son derece makul bir rakama satıldığını söylemek yanlış olmaz. Bu özellikleri ile eşsiz bir ürün olduğunu çok açıktır.

Mini Cart 0

Your cart is empty.