E G E E D T

Yükleniyor

KİMBO – 14545 Kapsül Kimbo Blue Arabica – 8Gr

Marka:KİMBO
Ürün Adı:14545 Kapsül Kimbo Blue Arabica
Miktar:8GrX96Ad
Ambalaj:8Gr
Adet:96Ad

Stok kodu: 8000000000000 - 629 Kategoriler: Marka:

Açıklama

KİMBO14545 Kapsül Kimbo Blue Arabica8GrX96AdKahve, yüzyıllardır insanlar tarafından tercih edilen bir içecek olarak dikkat çeker. Sadece ülkemizde değil, neredeyse bütün toplumlarda kahve tercih edilen bir içecek olmuştur. Günümüzde ise alışılmış olan ürünlerin kalitesinin çok yüksek olmadığı bilinen bir gerçektir. İşte bundan dolayı sizlere gerçek bir kahve tadıyla tanıştırmak için Kimbo Blue 100% Arabica kapsül kahve ürünü üretilmiştir. Kahvenin anavatanı olarak kabul edilen Brezilya ve Asya’daki tropikal bölgelerden toplanan kaliteli kahve çekirdekleri ile üretilen kapsül kahve, sizi adeta kendisine hayran bırakacak ve bu zamana kadar kahve içmediğinizi hatırlatacaktır. Burada bahsedilen ürün sayesinde gününüz daha keyifli geçecek ve sizin yaşam kalitenizin artmasına neden olacaktır.

Zengin ve yoğun bir tada sahip olan Kimbo Blue 100% Arabica kapsül kahve, %70 yoğunluğu ile dikkat çeker. Yumuşak bir krema vardır ve görüntüsü ile sizi kendisine çeker. Kapsül kahveler içinde özel bir konuma sahip olan bu ürün, içerisinde çikolata aromasını hissetmenize de izin verir. Bu muhteşem ürün ile güne harika bir başlangıç yapabilir ya da gün içinde tükenen enerjinizin yerine gelmesini sağlayabilirsiniz.

Kapsül kahve çeşitleri, hazırlanışları bakımından diğer kahvelerden ayrılır. Söz konusu ürünleri hazırlamak için Blue kapsül uyumlu bir kahve makinesi kullanmanız gerekir. Bu makine ile çok kısa sürede kahvelerinizi hazırlayabilir ve üstelik kahveniz hazırlanırken, siz farklı işlerinize odaklanabilirsiniz. Kahveniz hazır olduğunda size uyarı veren makine, dünyanın en güzel lezzetlerinden birisini tatmanızı sağlar.

Kimbo Blue 100% Arabica kapsül kahve için ödemeniz gereken rakamı etkileyen farklı faktörler vardır. Fakat genel olarak Blue uyumlu kapsül kahve fiyatları için bütçenize uygun seviyede olduklarını söylemek yanlış olmaz. Dünyanın en güzel lezzetini tatmak için siz de bu ürünü deneyebilirsiniz.

Mini Cart 0

Your cart is empty.